Fruits ‘n Sevens nyerőgép

Fruits ‘n Sevens nyerőgép.
A látvány ebben a játékban Gyümölcsök és Hetes három fő elemből áll: a háttérben, ikonok és fejléc. A színek eléréséhez használt ez áll a tiszta kék, és a tevékenység zajlik oly módon, kellemes a szemnek, a játékosok vegyék át az irányítást slot. A formátum a következő öt tárcsás nyerőgép és annyi payline, különösen ideális kezdőknek. A játék lényege, hogy összehangolja az öt azonos szimbólumok igazítva balról jobbra az öt tárcsán. Ha a játékosnak sikerül három vagy négy szimbólum, akkor kap egy halom pénzt a feltett összeg.
Gyümölcsök és Hetes Játék 5000 + 100 euró érmék Bonus ingyenes.

Különböző összegű lehet beváltani ebben a játékban is megtekinthető táblázat javadalmazás (Paytable), amely megtalálható a képernyő alján. Az igazán érdekes, amikor a emlékszik a progresszív jackpot. Meg lehet emelni csak akkor, ha az egyik játékos sorban öt "7" az öt tárcsán.

A progresszív jackpot összege található egy növekvő, főleg a játék ülések, és az is látható az alján a fő képernyőn. Gyümölcsök és Hetes slot is van egy bónusz kör, amelyen keresztül meg lehet duplázni a nyereményét. Gamble gomb ad a játékosoknak a lehetőséget, hogy megduplázza, vagy elveszíti a tét nyer, 50-50. Gomb jelenik meg a végén minden nyerő spin és el lehet fogadni, vagy csökkent.

Ha találsz egy nagy gép, hogy jól fizet, akkor próbáljon meg ezt a gombot. Ellenkező esetben azt tanácsoljuk, hogy nem. Bár az esélyek 50-50, nagyon gyakran előfordul, hogy elveszíti megnyomásával Gamble.

Lényegében Gyümölcsök és Hetes slot tökéletes kezdő, mert hiányzik belőle bónuszkörökkel összetett és mutatja be, egy kis formátumban. A játék egyszerűsége, létrehoz egy gyors ütemben, és ad néhány folyékonyan, valami ami vonzza a sok jatekost.